OrbusNeich este o companie globala care creaza, dezvolta, produce si distribuie produse medicale inovative pentru tratamentul bolilor vasculare. Printr-un portofoliu extins de stenturi si baloane de inalta performanta OrbusNeich ofera solutii dovedite de lumea cardiologilor interventionisti.

Demax Medical creaza si produce dispozitive medicale folosite in cardiologia intreventionala. Este specializata in productia de dispozitive medicale, ca de exemplu: dispozitiv de umflare balon, valva hemostatica ( conector in Y), manifold, seringi pentru control si linii de presiune. Pe piata, Demax Medical este foarte prezenta, datorita unei selectii riguroase si de nivel inalt a materiilor prime folosite, a tehnicilor de productie remarcabile si a unui sistem strict de control a calitatii.

Inca din 1982, NuMed a inceput dezvoltarea, productia si livrarea de produse medicale inovative pentru pacienti, de la cei mai mici pana la adultii cu defecte la inima. Numed ofera medicilor dispozitive medicale de calitate inalta destinate diagnosticului si tratamentului bolilor de inima congenitale sau arterelor periferice compromise. Cu ajutorul distribuitorilor din toata lumea, NuMed a imbunatatit viata pacietilor prin livrarea de produse fara defect intr-un timp scurt. Multe dintre produsele lor au fost concepute sa raspunda nevoile specifice ale doctorilor, tehnicienilor si asistentelor. Angajamentul lor de a sprijini asteptarile clientilor prin crearea de produse mai bune si furnizand servicii mai bune vor continua sa imbunatateasca din mers procesul de calitate. Deaceea NuMed va continua sa fie lider al lumii pediatrice! Ca reprezentant al acestei companii in Romania va putem oferi toata gama de produse pe care o puteti gasi in catalogul NuMed, ca de exemplu: catetere pentru valvuloplastie percutana transluminala (TYSHAK, Z-MED), catetere de dilatare PTA (GHOST PTA), catetere pentru septostomie (Z – 5)

Shopping Cart