Dispozitivele medicale ROMED se vand de peste 25 de ani in toata lumea, produsele sunt fabricate cu materiale de calitate inalta si in concordanta cu regulamente de calitate internationale, cum ar fi directiva MDD 93/42/ EEC ca amendament la MDD 2007/47/EEC si 97/79/EEC.

Fondata in Sheffiled, in timpul anului 1932, Swann Morton a devenit lider mondial in productia de lame de bisturiu, bisturie si manere. Este un nume respectat la nivel mondial pentru calitatea, precizia, consistenta si fiabilitatea si recunoscut pentru combinatia dintre abilitatea traditionala de productie a lamelor cu ultimele tehnologii.

Karl Otto Braun este cel mai mare producator mondial de bandage elastice pentru uz medical, realizate de cele mai bune echipe din Europa si Asia pentru clientii care apreciaza fiabilitatea si munca continua de produse inovative.

Era in anul 1959 cand GST Corporation si-a facut debutul ca dealer de echipamente chirurgicale, medicale si stiintifice sub indrumarea lui Shri RN Grover. Cu trecerea timpului si in conformitate cu angajamentul respectarii calitatii , a inceput sa-si faca prezenta nu doar pe piata interna ci si pe piata externa. Procurand materie prima de inalta calitate si aderand la norme stricte de calitate compania este acum un bine cunoscut nume pe piata de productie a colacilor de caucic, pungilor de gheata, pungilor de apa calda, perelor pentru tensiometru, acelor chirurgicale etc, toate produse sub marca GST.

Shopping Cart