numed_logo

 
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Inca din 1982, NuMed a inceput dezvoltarea, productia si livrarea de produse medicale inovative pentru pacienti, de la cei mai mici pana la adultii cu defecte la inima.

Numed ofera medicilor dispozitive medicale de calitate inalta destinate diagnosticului si tratamentului bolilor de inima congenitale sau arterelor periferice compromise. Cu ajutorul distribuitorilor din toata lumea, NuMed a imbunatatit viata pacietilor prin livrarea de produse fara defect intr-un timp scurt. Multe dintre produsele lor au fost concepute sa raspunda nevoile specifice ale doctorilor, tehnicienilor si asistentelor.

Angajamentul lor de a sprijini asteptarile clientilor prin crearea de produse mai bune si furnizand servicii mai bune vor continua sa imbunatateasca din mers procesul de calitate. Deaceea NuMed va continua sa fie lider al lumii pediatrice!

Ca reprezentant al acestei companii in Romania va putem oferi toata gama de produse pe care o puteti gasi in catalogul NuMed, ca de exemplu: catetere pentru valvuloplastie percutana transluminala (TYSHAK, Z-MED), catetere de dilatare PTA (GHOST PTA), catetere pentru septostomie (Z – 5)

 

 

Slide background
Slide background
Slide background

 

 

 

 

 

Deasemenea va oferim stentul CP Stent care este indicat pentru implantare in cazuri de coarctatii de aorta native sau/ si in cea recurenta.